BIT LogoD.O.O.
Mala ulica 8,
1000 Ljubljana
Slovenija, Evropa
tel: +386 1/433 70 86
fax: +386 1/430 23 14
e-pošta:


Virtualne predstavitve  Virtualne predstavitveGre za posebno fotografijo kraja, ulice, trga, notranjosti hotela ali gostišča, ki daje obiskovalcu domače strani občutek, da se je znašel prav sredi dogajanja.

Obiskovalci interneta se lahko na svetovnem spletu sprehodijo po mestnih ulicah, si ogledajo kulturne in turistične znamenitosti, hotele, izložbe. S pomočjo miške vstopajo v muzeje, galerije, hotele, kinematografe, trgovine, banke, skočijo na njihovo domačo stran in se seznanijo z njihovo ponudbo ter cenami. Sami lahko izbirajo objekte, ki si jih želijo podrobneje ogledati, si jih približati ali oddaljiti.

Hotelirji lahko na primer potencialnemu gostu pokažejo notranjost hotela, ga pospremijo do sobe, gost pa si jo lahko podrobneje ogleda in se sprehodi po njej. Iluzija trodimenzionalnosti in sprehoda skozi prostor je neverjetna, prostorski posnetek pa velika novost, privlačna za staro in mlado.

Dovolj prostora je tudi za dodatne informacije, ki utegnejo zanimati morebitnega obiskovalca mesta na primer kulturni koledar, vreme, menjalniški tečaji in podobno.

Posnetek preprosto "vstavimo" v katerokoli spletno stran, oboje pa vnesemo v večje svetovne baze podatkov.


Demonstracija

Domov Tehnični podatki